Varför har jag då kallat dem för svarta sidor? Jo, för att jag på den tiden jag skapade dessa sidor, hade färgglada bakrunder på mina andra sidor. Jag ville då poängtera dessa ytterligare, genom att lägga svart bakom. Idag är det många som har svarta sidor men då var det inte så. Trots förändringen väljer jag att fortsätta kalla dessa sidor för svarta.

En del kanske tycker att hemsidor skall vara lättsamma, men jag tycker att de också skall spegla samhället. Eftersom dagens samhälle både innehåller trevliga saker men också en hel del hemskheter väljer jag att göra dessa sidor.

Jag kan givetvis inte tvinga någon att titta in här men jag hoppas att du tar en liten tid av din sammanlagda fritid för att också titta på det som finns här. På följande sida finner du olika kapitel som jag tycker är väldigt viktiga. Jag hoppas att du också tycker det.

Ni som känner att ni vill ha lättsammare ämnen kan gå tillbaka till min "vanliga sida" där det finns allt mellan himmel och jord. Kanske du kommer tillbaka hit en annan dag och då tittar in på mina svarta sidor.
Vilket du än väljer, så ska du känna dig välkommen hos mig, och skriv gärna något i mina gästböcker, eller varför inte skicka ett personligt mail?

Klicka så kommer du vidare

Tillbaka till Index