uppdaterat 2003-12-20

Tillbaka till IndexVi har mycket elände i samhället. Våldet mot din nästa har ökat dramatiskt..... och det fortsätter att öka.

För egen del accepterar jag ingen form av våld. Men ändå finns det vissa "avarter" som känns otäckare än andra. Jag tror det är mänskligt att känna så.

Det absolut värsta våldet som finns är våldet mot barnen. Dels för att de inte kan försvara sig, men också för att det förstör och trasar sönder barnet för all framtid.

Vi lär våra barn att lita på människor och att känna empati. Vi lär dem att se framåt och glädjas åt allt trevligt runt omkring dem.

Plötsligt....

Plötsligt tar allt slut...

Barnet får med plötslig insikt se att livet inte alls är så trevligt och ljust som vi vuxna sagt. Det finns ondska.... fruktansvärd ondska.

Inte nog med att barnet blir utsatt för ett fruktansvärt övergrepp. Den lilla späda kroppen utsätts för en smärta som inte med ord kan beskrivas. Övergreppet sätter djupa spår dels fysiskt men också psykiskt.

För all framtid....

Vad gör samhället mot detta hemska brott?

Samhället kallar det visserligen för övergrepp, men också för en "SEXUELL AVART!!!!"

Vadå avart??

Detta är ingenting annat än VÅLDTÄKT!!!

Dessa små oskyldiga och tillitsfulla barn blir VÅLDTAGNA, varken mer eller mindre.

Sluta hymla med vackra ord och fraser. Se gärningen som den är....utifrån barnets synvinkel..... Detta är och förblir VÅLDTÄKT!!!

Pedofilerna är ingenting annat än VÅLDTÄKTSMÄN/KVINNOR....

Barnaskändare och våldtäktsmän/kvinnor!

Grafik uppdaterad flera ggr. Text skriven av I.Skoog 1997 ©